Празнично работно време на CAPITOL MALL 🎄

Работното време на CAPITOL MALL за Новогодишните и Божиќните празници! Уживајте во предновогодишната атмосфера во најубавиот мол во градот! 🎄❄🛍 •

capitolmall #workinghours #shoppingmall #festive #shopping #mall #skopje #работновреме #празници #шопинг #новогодишно