Пролет во 365 нијанси во #DUKIDASO

Пролет во Duki Daso


Spring Collection 2019 достапна во продавницата на #dukidaso во Capitol Mall & Residence 💐🌼🌞


365 дена љубов, 365 нијанси на ПРОЛЕТ во ТВОЈОT МОЛ #CAPITOLMALL