Пролет во JOXX во Capitol Mall

Урбано и со стил во #JOXX #CAPITOLMALL ❤️

Новата пролетна колекција е веќе во продавниците на JOXX 🌺Разбуди ја пролетта во твој стил, со боите на сонцето, расцутената вишна и мирисот на свежа трева.

Зар не е прекрасно да биде JOXX? ❤️


#shopping #clothes #spring #love #happiness #style #fashion #newcollection #trendy