Пролетно намалување во Sport Vision

Пролетно и празнично намалување во мултибренд продавницата на Sport Vision во нашиот трговски центар.

Дополнителни -20% на целиот асортиман од 05.04-08.04.

Идеалната спортска комбинација чека на вас.