Првоаприлски маски за сите мали суперхерои во Крш

Еден од најинтересните денови е пред нас.
Ден на шегите, насмевките, маските и костимите 🙂
Биди оригинален, биди супер херој.
Најубавите маски за момчиња по намалени и акциски цени ке ги најдете во продавницата на Крш во нашиот трговски центар 

Кој би бил Вашиот избор? 🙂