Работилница “Од старо создаваме ново“ заедно со Нула отпад

Оваа сабота 24.03 од 12-14 часот ги покануваме сите во нашиот трговски центар, да бидат дел од работилницата со наслов “Од старо создаваме ново“.

Да бидеме еко свесни, креативни и да се вклучиме во акцијата на Нула отпад за постигнување на заедничка цел 🙂

Ве очекуваме.