„Луѓето коишто сакаат да јадат се секогаш најдобрите луѓе“. – Џулија Чајлд

 

Ве покануваме и Ве очекуваме на едно поинакво искуство. DéjàVu искуство. Bon appétit!

КОНТАКТ: +389 76 304 009

 

DÉJÀ VU

 

Место за уникатен доручек, ручек, вечера, кафе, пијалоци и добра забава!

КОНТАКТ: +389 71 371 258

 

АЕРОДРОМ БАР

 

Највкусните пици подготвени од врвни мајстори! Во пицеријата Pizza Hot ќе ги вкусите највкусните пици.

КОНТАКТ: +389 72 218 089

 

PIZZA HOT

Покрај четири патеки за куглање, три билјард маси, во 4Bowling Ве очекува и прекрасен бар и сето тоа надополнето со пространа и отворена тераса.

КОНТАКТ +389 70 280 586

 

4BOWLING