Роденденска агенда во Капитол мол – 6 желби за 6ти роденден!

📆12.12.2019
⏰18-20.00 часот
ВЕ ОЧЕКУВА СЛАТКО И З Н Е Н А Д У В А Њ Е – 🎂🎂🎂


📆13.12.2019
⏰18-21 часот
🎂Фотографирање со ликови од Дизни 18.00-19.00 часот
🎂Роденденски Face Painting – 18.00-19.00 часот
🎂Детска работилница со Просветно дело
Тема: Мојот подарок за Капитол мол – 18.00-19.00 часот
🎂Жонглирање – Роденденска претстава со двајца жонглери – 19.00-21.00 часот

📆14.12.2019
⏰ 13-18 часот
🎂Настап на Eat The Beat – Dance Studio – танцов перформанс – 13-14 часот
🎂DANCE SHOW со AQUA DANCE CLUB студио – 14-15.00 часот
🎂Детска Работилница со Просветно дело – Тема “Среќен Роденден Капитол мол- правиме роденденски цртежи за Капитол мол – 15-15.30 часот
🎂Балетски настап, хип-хоп перформанс и настап на деца од ран детски развој со Едукативен центар Сонце – 15.30-16.30 часот
🎂Дување на роденденската торта од 66 мафини од кујната на Cooking with Brankoo, вртење на РОДЕНДЕНСКОТО ТРКАЛО и доделување на Патување во Истанбул со Escape Travel Agency – 16.30-17.00 
🎂Другарката Светот на Биби на 6-тиот роденден во Капитол мол” – oд 17 часот

📆15.12.2019
⏰12-15 часот
🎂Роденденска претстава “Изненадување” – 12.00-13.00
🎂Детска работилница со Просветно дело(слободна тема)- 13.00:15.00

📆16.12.2019 
⏰18-21 часот ТРАДИЦИОНАЛНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА СО ВРАБОТЕНИ И ГРАЃАНСТВО – ТЦ КАПИТОЛ
Организатор: Црвен крст на Република Северна Македонија – ОПШТИНСКА ОРГАНИЗАЦИЈА КИСЕЛА ВОДА ВО СОРАБОТКА СО ИНСТИТУТОТ ЗА ТРАНСФУЗИОНА МЕДИЦИНА 

📆17.12.2019 
⏰ 10-22 часот
🎂Роденденски шопинг и попусти во Капитол мол🎂


Славиме 6 години – ЗАБАВА, ЉУБОВ, УБАВИ МИГОВИ И МИЛИОН НАСМЕВКИ! 🎂

🎂😍6 желби за 6ти роденден на Capitol Mall & Residence 🎂😍

Твој мол, твое место

#CapitolMall #6Желби6тиРоденден #СреќенРоденденКапитолМол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609