Саемски попусти во Сетек од 11.04 – 14.04

Останува само уште еден ден од саемските попусти во салонот на Сетек во нашиот трговски центар !

До 25% попуст на телефони, лаптопи, мали апарати и бела техника.

Не пропуштајте!