Со стил во секоја сезона од годината!

Топлината на зимската атмосфера. 👔Со стил во секоја сезона од годината.
Повелете во #TUDORS на приземје во Capitol Mall.
@tudors_macedonia •

CapitolMall #TudorsMacedonia #mensfashion #shopping #style