СРЕЌЕН ПОЧЕТОК МИЛИ ПРВАЧИЊА!

Капитол мол, Детски фестивал Поточиња & Просветно дело ви го честитаат почетокот на новата учебна година❤️

Се забавувавме, другарувавме и пеевме со нашите пријатели #Поточиња и цртавме и уживавме во светот на #ПросветноДело ☀️❤️

Среќен и успешен почеток и на вас првачиња!

Твој мол, твое место ❤️☀️

#CapitolMall