SUMMER SALE во Капитол мол

Дали сте подготвени за #SummerSale во Капитол Мол?
И ова лето, #CapitolMall е овде за повторно да ве израдува со ЛЕТНА РАСПРОДАЖБА! 🌷☀️

Во екот на летната сезоната ви најавуваме СУПЕР ПОПУСТИ во Вашите омилени продавници. 

Подновете се со модерни парчиња облека кои ќе направат совршени комбинации за уживање под летното сонце, со опрема за на плажа, козметика за заштита на сонце од високите температури, аксесоари и сл.

Повелете на супер шопинг со маска во климатизиран простор, позитивна атмосфера и неодоливо НИСКИ ЦЕНИ!

Почитувајте ги правилата за заштита од Ковид-19:
✅Носете маска
✅ Држете дистанца
✅ Дезинфицирајте ги вашите раце

#КупувајБезбедно и во оваа Летна Распродажба!

Твој мол, твое место! ☀️🏖


#КапитолМол #КупувајБезбедноВоКапитолМол #Капитол #Мол #ТвојМол #НосиМаска #ЛетнаРаспродажба