УЛТРА РАСПРОДАЖБА ДО -50% НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН ВО Еликсир Ексклузив Парфимерии

Момци, девојки…. Ви ja најавуваме ултра распродажбата во Еликсир Ексклузив – Capitol Mall & Residence која започнува од 9 до 19 февруари.
Буквално цел асортиман намален од 30% до 50%

Дојди во #CapitolMall, кажи ми со љубов во #ELIKSIR