Umbrella Електронски Цигари

ФУТУРИСТИЧКИ ДИЗАЈН – ЕДНОСТАВНО, ЧИСТО, КОМФОРНО 😍

Umbrella Elektronski Cigari е првата електронска цигара направена во POD-технологијата во нашиот асортиман.

Футуристичкиот дизајн, одличните карактеристики и леснотијата на користење се главните предности на овој модел.

Таа е наменета не само за почетници, туку и за сите.

Земете POD резервоари исполнети со вашите омилени ароми и едноставно и лесно ги заменувате во секое време. 😍

Изненадете ги Вашите најдраги со ИДЕАЛЕН ПОДАРОК во Capitol Mall & Residence

#umbrellagift #cigarette #capitolmall