Велигденска промоција во Tilla

Нови модели за најмалите, за престојните Велигденски празници во продавницата на Tilla.

Направете ја омилената комбинација во периодот од 28.03 – 07.04 и за секоја сметка над 2000 денари добијте купон со -10% попуст за Вашиот нареден шопинг 🙂