Велигденски Базар – Капитол Мол

Втор ден од Велигденски Базар во Капитол мол
Ние веќе ја започнавме нашата панел дискусија со Doroti Pachkova од организацијата Edna Moze/one Can поврзана со мобилизација за социјално претприемништво за сите жени и девојки од маргинализирани групи. ❤
Во име на Capitol Mall & Residence ви благодариме за вашето присуство на овој Велигденски базар, а воедно и голема благодарност до Просветно дело за креативниот дел.
Се дружиме и утре од 14 часот на првиот кат во Капитол мол.
365 дена љубов – #capitolmall 😍😍😍


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552