Викенд акција во Globay

Овој викенд од 23-25 во продавницата на Globay во нашиот трговски центар, се случува неверојатно шопинг лудило!

-30% ПОПУСТ на сите капути, сакоа и јакни!

Завршете ја сезоната со паметно пазарење на квалитетна и тренди облека.