Во Новата .. нови 366 дена љубов!

Capitol Mall & Residence – Твој мол, твое место и во новата 2020. Уживај во купувањето, забавата и моментите во Капитол мол.

#КапитолМол #366ДенаЉубов #Забава #Купување #Моменти #Shopping #Love #Family #Friends


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4609