ВОЗИ ВНИМАТЕЛНО НЕ БРЗАЈ ЗА ДА СТАСАШ НАВРЕМЕ

СВР Скопје Одделение за превенција во соработка со КАПИТОЛ МОЛ ,основните училишта ,,Димитар Миладиново” и ,,Лазо Ангеловски” од О.Аеродром и ЈП Паркови и зеленило на Град Скопје – по повод денот 8-ми Март (денот на жената) на учесничките кои не направиле прекршок, од страна на членовите на училишната сообраќајна единица им беше подарено цвеќе за дадениот придонес за примерно однесување во сообраќајот со порака ВОЗИ ВНИМАТЕЛНО НЕ БРЗАЈ ЗА ДА СТАСАШ НАВРЕМЕ.

ПОДДРЖУВАМЕ БЕЗБЕДНА ИДНИНА, СРЕЌНИ ГРАЃАНИ И ГОРДИ ВОЗАЧИ.

Со љубов