Забавно шоу за првачиња!

Почетокот на школската година се прослави со слатки детски насмевки и песни, за време на еуфоричното и Забавно Шоу за првачиња, во Capitol Mall & Residence!

Ги наполнивме батериите со уникатните музички настапи на децата од основните училишта од Општина Аеродром од музичкото училиште Pianoforte – MUSIC School, како и незаменливите Детски фестивал Поточиња!

Исполнети со позитивна енергија и прекрасни импресии, секое дете кое беше дел од ова незаменливо шоу, како и среќните добитници на вредносни изненадувања, се подготвени за сите предизвици кои ги носи новата учебна година! Со среќа дечки! Петките да се редат лесно, како певливите песни кои ги пеевме заедно!
#capitolmall #backtoschool #забавношоузапрвачиња #поточиња#pianoforte #општинааеродром


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 4552