„Луѓето коишто сакаат да јадат се секогаш најдобрите луѓе“. – Џулија Чајлд

Ве покануваме и Ве очекуваме на едно поинакво искуство. DéjàVu искуство. Bon appétit!

КОНТАКТ: +389 76 304 009

DÉJÀ VU

Покрај четири патеки за куглање, три билјард маси, во 4Bowling Ве очекува и прекрасен бар и сето тоа надополнето со пространа и отворена тераса.

КОНТАКТ +389 70 280 586

4BOWLING