Capitol Fitness

Capitol Fitness

Фитнес центарот располага со најсовремена опрема од светски реноминираниот бренд TechnoGym.
На располагање Ви се повеќе од 40 апарати за вежбање од кои 19 се кардио опрема.

Целокупниот Ваш тренинг се изведува под водство и мониторинг на 6 професионални фитнес инструктори.

КОНТАКТ: +389 70 234 867

Categories

  • Кат 2
  • Фитнес