#SUMMERSALE во Capitol Mall & Residence ПРОДОЛЖУВА! ☀️🏖

#SUMMERSALE во Capitol Mall & Residence ПРОДОЛЖУВА! ☀️🏖
Подновете се со модерни парчиња облека кои ќе направат совршени комбинации за уживање под летното сонце, со опрема за на плажа, козметика за заштита на сонце од високите температури, аксесоари и сл.

Повелете на супер шопинг со маска во климатизиран простор, позитивна атмосфера и неодоливо НИСКИ ЦЕНИ!

Почитувајте ги правилата за заштита од Ковид-19:
✅Носете маска
✅ Држете дистанца
✅ Дезинфицирајте ги вашите раце

#КупувајБезбедно и во оваа Летна Распродажба!

Твој мол, твое место! ☀️🏖


#КапитолМол #КупувајБезбедноВоКапитолМол #Капитол #Мол #ТвојМол #НосиМаска #ЛетнаРаспродажба