ДНА АННИ ФАРМ

ПЗУ Аптека ДНА АННИ ФАРМ Ви нуди голем избор на додатоци во исхрана, витамини и минерали, растителни производи, етерични масла, чаеви и дерматолошки препарати.

За сите ваши помали здравствени проблеми кои не бараат лекарска интервенција , ние ќе Ви ја понудиме нашата стручна помош . Споделете ја со нас грижата за вашите симптоми, несакани ефекти, вклучувајќи не и во изборот на Dermo- козметика, витамински додатоци , хербални лекови , исхрана за вашето дете, медицинските помагала и се шти ви е потребно.

Во изборот на медицински материјали ќе добиете стручни совети и инструкции за тоа како да се постапи правилно за да се добијат очекуваните резултати.

Нашите фармацевти и фармацевтски техничари ќе ве информираат за здрава исхрана и животни навики и ќе направат мерење на вашиот притисок и шеќер во крвта.

Во Аптека ДНА АННИ ФАРМ се организираат бесплатни прегледи и промоции со цел правилен избор на производи од додатоци во исхраната и Dermo- козметика, и истовремено ви овозможат да се запознаете со нашата палета на производи. Ние ќе ја наградиме вашата лојалност со купони за попуст во Дерматолошки Ординации и попуст на одредени производи

Categories

  • Здравје и убавина
  • Приземје