Lisca

Облека Lisca со многу шарм и стил.
Брендот Cheek by Lisca разигран е со бои и дезени, наменет за младите заводнички.

Контакт
Тел: 02 2470-180
Email: liscacapitol@gmail.com

Categories

  • Мода и модни додатоци
  • Приземје