Купи Момент

Купи момент, подари вечност

Купимомент е компанија за аранжирање и декорација на настани,изработка на цветни аранжмани, хортикултурно уредување на внатрешни и надворешни простории.

Почнувајки како електронска продавница за цветни аранжмани и подароци, за краток период Купимомент прерасна во лидер на македонскиот пазар во онлајн продажба цвеќе и составен дел на сите успешни компании кои ја вреднуваат убавината и уникатноста за одбележување на корпоративни настани и празници со своите деловни партнери и соработници.

Доколку имате потреба од :
– Изработка на цветни аранжмани
– Организација и декорација на настани и деловни средби
– Хортикултурно уредување на внатрешни и надворешни простории
– Аранжирање на деликатесни корпи
– Декорација и достава на корпоративни подароци

Тогаш, Купимомент е вистинскиот избор за Вас и Вашите деловни успеси. Бидете дел од нашата приказна ,,Купи момент, подари вечност”

Контакт
Тел: 02/3176-900 076/350-576
Email: capitolshop@kupimoment.mk; info@kupimoment.mk

Categories

  • Подароци
  • Приземје