Exchange Оffice

Размена на странски валути

Во рамки на трговскиот центар Capitol Mall има и менувачница (exchange office).

КОНТАКТ: +389 2 240 2034 | contact@cityconverter.mk

Categories

  • Приземје
  • Услуги