#кажиминештокорисно – Рецепт за топла МОКА!

#кажиминештокорисно

Добар филм и ТОПЛА МОКА! Моментално не ни текнува на подобра зимска вечер! ☺🌙🍵❄

  • 150 мл топло инстант кафе
  • 30 мл сируп од карамела – 20 мл чоколаден сируп – 50 мл млеко
  • шлаг – филм по ваш вкус •

#capitolmall #brrrr #colddays #win #hotmocha #mocha #winter #delight #movienight #tips