#WINTERSALE во Ристески

#WINTERSALE во CAPITOL MALL!
💎 -35% попуст (бисери)
💎 -25% попуст (сребрен накит со бисер)
Празничната магија продолжува. Подарете. Изненадете.
Рачно изработени ремек дела од Ohridski Biser Familija Risteski.#capitolmall#pearls#sale#popust#попусти#кажимивокапитолмол#попуст#бисери#ОхридскиБисери#БилјанаБисериРедеше