РЕ-ЛОКАЦИЈА на продавницата на #ПросветноДело во Capitol Mall

РЕ-ЛОКАЦИЈА на продавницата на #ПросветноДело во Capitol Mall! ☺🚪🎨📚✏✒🖌🗂 Просветно дело⚠️Новата локација се наоѓа на 2 кат, измеѓу Тила и Нефа мебел. Продавницата е веќе ре-отворена.• • • #capitolmall #prosvetnodelo #relocation #newlocation #2floor #mall #shopping


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349