Capitol Mall е дефинитивно #СРЕЌНОМЕСТО 🍀

Capitol Mall е дефинитивно #СРЕЌНОМЕСТО 😊🍀🚘 Честитки до среќниот добитник на Jeep Compass, Игор Петревски! Повелете во Capitol Mall и предизвикајте ја вашата среќа со грепките и игрите на среќа на Државна Лотарија на Македонија!
***
Re-post @drzavna_lotarija_na_makedonija

Уште еден Jeep Compass ќе се вози низ Скопје

Денес пред среќното место на Државна лотарија на Македонија кое се наоѓа во Капитол Мол доделивме уште еден од 10те автомобили Jeep Compass од популарниот инстант Биди ВИП вози Џип. Среќниот добитник е Игор Петревски од Скопје кој со задоволство ни ја раскажа неговата среќна приказна. Игор купува од сите инстанти на ДЛМ, но омилен му е Биди ВИП Вози ЏИП токму поради големата желба да биде сопственик на овој прекрасен автомобил, од таа причина Игор купил дури 13 лоза. Добитиниот лоз го купил од среќното место во Капитол мол каде што денес на тоа место Маријана му ги додели клучевите, се сликавме, честитавме и пред да си замине Игор со неговиот нов автомобил испрати порака до сите играчи да бидат упорни и да не се откажуваат никогаш затоа што не знаете кога среќата ќе се насмевне и Вие ќе станете горд сопственик на ваков убавец.

За добро!!! 🍀🍀🍀


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349