ПОВТОРНО ВО #CAPITOLMALL – АВТО ПЕРАЛНА ТАРУНО

Вашата кола повторно ќе заблеска со Avto peralna Taruno

На -1 кат (подземен паркинг) во Capitol Mall & Residence

Кога колата бара грижа и љубов, ќе ја најдете во #CAPITOLMALL во #TARUNO 💦🚗💙


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/capitolm/public_html/re/wp-includes/functions.php on line 5349