Се топам на % 🛒😍

Се топам на % во Capitol Mall & Residence 🛒😍
Жешко лето, а уште пожешки попусти во Капитол мол.
Дојди, види, одбери – пополни ја твојата шопинг листа и заштеди.
It’s SUMMER TIME at #capitolmall 🛍🎈❤️