Дожд од попусти во Капитол мол

НОЕМВРИ носи ДОЖД ОД ПОПУСТИ 🍁
Од 01 до 15ти ноември, подгответе се за НАЈГОЛЕМИОТ ЕСЕНСКИ ШОПИНГ до сега!
15 дена #ЕсенскиПопусти во #КапитолМол.
Договорете ги вашите пријатели, семејство и тргнете во #shopping акција.
МОЖЕБИ ТОКМУ ВАШЕТО ОМИЛЕНО ЕСЕНСКО ПАРЧЕ Е НА НЕВЕРОЈАТЕН ПОПУСТ.
Дојди во Капитол мол на меѓусезонски попусти! ❤️


#МеѓусезонскиПопусти#Есен#Попусти#365ДенаЉубов