Патуваме во Истанбул со ESCAPE TRAVEL AGENCY

Роденденските изненадувања можат да започнат 🎂
Capitol Mall & Residence & Escape Travel Agency ве водат на патување во Истанбул. 🌍
Оваа година нашата прва ⭐️ роденденска желба ⭐️ е да подариме патување за двајца во градот на Босфорот.
Правилата се едноставни:
👉 LIKE на Facebook страната на #КапитолМол & #EscapeTravelAgency
👉LIKE на сликата објавена на ФБ профилот на Капитол мол
👉 Share на сликата на вашиот Facebook профил
👉 Означете ја во коментар личноста која ќе ве придружува на Вашето патување во Истанбул
и одговорете точно во коментар на ова слатко роденденско прашање: “Кој роденден го слави Капитол Мол оваа година?” 🎂🎂🎂🎂🎂🎂
✔️ На 12ти декември, во 12.00 часот, по случаен избор ќе бидат избрани 20 потенцијални добитници на патување во Истанбул, кои ќе имаат едноставна задача на 14ти декември на првиот кат во Капитол мол – “Сврти го роденденското тркало на среќата и добиј патување во Истанбул” 😍


Дополнителни правила на роденденската игра со Капитол мол & Escape Travel Agency:
👉Редоследот на вртење на роденденското тркало ќе биде одреден преку лотарија, односно, сите 20 учесници ќе влечат број кој ќе го одреди нивниот редослед при вртење на тркалото.
👉 Патувањето ќе биде доделено на првиот среќен добитник кој при вртење на роденденското тркало, стрелката ќе го означи полето “Патување во Истанбул”.
👉 Доколку при првиот круг на вртење на тркалото не се додели патувањето во Истанбул, тркалото ќе се врти се додека не се додели патувањето во Истанбул.
👉Договорот за патување во Истанбул, добитникот го склучува со агенцијата Escape Travel Agency.
👉 Escape Travel Agency има право да го дефинира датумот до кога може да биде искористено патувањето во Истанбул.
👉 Сите прашања поврзани со патувањето во Истанбул, добитникот ги договара со Агенцијата Escape Travel Agency.

Роденденските свеќи чекаат да бидат дувнати.🎂
Роденденските изненадувања не застануваат тука… ⭐️

Среќен Роденден Капитол Мол! 😍⭐️


#CapitolMall #Escape #Travel #Agency #ПатувањеВоИстанбул #Wishes #Candles #РоденденскиСвеќи #Патување #Љубов #Среќа #Правила #Моменти #Shopping #Желби