„Сакам Книги“ во Капитол Мол

На рандеву во Capitol Mall & Residence & Сакам книги 🥰

Гo славиме отворањето на новата книжарница заедно со ПРВИОТ роденден на #СакамKниги со:

✅Нов бестселер од Шерон Болтон
✅ 20% на сите изданија од САКАМ КНИГИ
✅ 10% на сите останати изданија

Тимот на Сакам книги сака нешто да ви каже: „Имаме нова тура Reader’s Cards, роденденски колачиња и ве чекаме со најголема љубов како и секогаш во нашето ново катче за книгољупци!“

Нека биде љубов и овој Валентајн‼️


#СакамКнигиНоваПродавница #366ДенаЉубов #Книги #Книга #НовиИзданија #Попусти #Роденден #CapitolMall