FINAL SUMMER SALE

📢📢📢FINAL SUMMER SALE 📢📢📢во #CapitolMall 🌷
Искористете ја МАКСИМАЛНО #FinalSummerSale акцијата која започнува од денес и ќе трае до 31ви август 2020.
Последен месец на летни попусти во твојот мол, твоето #Shopping место.🛒🛒🛒
Летни парчиња, детски играчки, школски прибор, козметика и шминка, се за вашето здравје и убавина, се за здравјето на вашето семејство и безбеден и чист дом. Тука можете да најдете се!
Штедете и купувајте со FINAL SUMMER SALE во Capitol Mall & Residence ❤🌷👙👚👛🛍


#Shopping #Акција #SummerSale #Summer #Sale #Discount #КапитолМол