Капитол мол беше вистинско место за овој среќен ден за дружење и фотографирање.

Празничното Првомајско расположение и раздвиженост во Капитол Мол беа надополнети со уште една добивка од инстант лотаријата СМАЈЛИ.
Среќата овој пат му се насмевна на Антонијо, од Струмица кој ја изгреба главната добивка, скутер, од инстант лозот Смајли.
Тој е навистина среќен добитник , бидејќи со еден купен лоз кој чини само 30 денари, го збогати списокот на среќни играчи на оваа игра на среќа на Државна лотарија на Македонија.
Негова голема желба од секогаш била да поседува скутер, затоа е и редовен играч на СМАЈЛИ , а од сега ќе има прилика скутерот да го вози низ улиците на Струмица.
Капитол мол беше вистинско место за овој среќен ден за дружење и фотографирање.
-Инстант лозот СМАЈЛИ нуди можност за освојување на еден од 35-те скутери: SR 50, Gillera Runner 50 или Веспа LX 2Т. Секој трет лоз е добитен и имате голема можност да го возите вашиот посакуван скутер. Државна лотарија на Македонија ви нуди добивки секој ден со игрите на среќа, затоа играјте ги игрите на среќа НовоЛото 7/34 и инстант лотарија и станете и Вие дел од семејството на среќни добитници, велат од Државна лотарија на Македонија.
1376438_894471047276012_2629901856013498997_n