Капитол Мол ќе го одбележи 15 мај меѓународниот ден на семејството, со бројни поволности за посетителите

Капитол Мол како трговски центар кој е семејно ориентиран и уникатен во пристапот до своите потрошувачи, се реши да го одбележи 15 мај (петок) меѓународниот ден на семејството, со бројни попусти и поволности за своите посетителите.

Попусти ќе бидат овозможени во дел од рестораните кои се наоѓаат на третиот кат, во омиленото Кампионе кафе, во кугланата доколку сакаат активно да спортуваат во друштво, во игротеката Кидс Парк, во одредени продавници, а ќе има и вкусни подароци во текот на денот. Со ова воден од своето мото “Твој мол. Твое место”Капитол мол сака барем малку да им возврати на своите посетители кои ја препознаа топлата и семејна атмосфера во Капитол Мол, и поради која редовно го посетуваат.

semeenpopust

“Нашето најблиско опкружување е полно со семејни луѓе, со ограничено слободно време, кои сакаат да поминат квалитетно време заедно со своите најблиски. А токму семејните вредности сакаме да ги негуваме и поддржуваме, поради што во нашиот фокус се различните семејни содржини, кои се трудиме постојано да ги подобруваме. И понатаму ќе се трудиме да бидеме трговски центар во кој посетителите ќе се чувствувата како дома, и за таа цел ќе понудиме различни активности и ќе продолжиме да созд
аваме топла, пријателска атмосфера”, изјави Даниела Адемовска – Сопственик и генерален директор на Капитол Мол.

capitol-iznenaduvanje-capitol-capitol-01

“Нашето најблиско опкружување е полно со семејни луѓе, со ограничено слободно време, кои сакаат да поминат квалитетно време заедно со своите најблиски. А токму семејните вредности сакаме да ги негуваме и поддржуваме, поради што во нашиот фокус се различните семејни содржини, кои се трудиме постојано да ги подобруваме. И понатаму ќе се трудиме да бидеме трговски центар во кој посетителите ќе се чувствувата како дома, и за таа цел ќе понудиме различни активности и ќе продолжиме да создаваме топла, пријателска атмосфера”, изјави Даниела Адемовска – Сопственик и генерален директор на Капитол Мол.