Crystal Bella во Капитол мол

Уште една новина од понудата во Капитол мол. Од денес може да го посетите штандот на Crystal Bella и да си одберете некое парче накит од нивната одлична понуда. Локалот се наоѓа на приземје.

Crystal Bella е новитет во понудата на накит и во Република Македонија.

Накитот кој се пласира на пазарот е висококвалитетен, изработен од Swarovski елементи во комбинација со родирано сребро, како и рачна изработка на накит од друг вид на кристали и полудраги камења. Автентичноста на кристалите и квалитетот на производот, се потврдуваат со издавање на сертификат и гаранција за купените производи.