DM DROGERIE MARKT

Еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа

dm спаѓа во еден од најголемите ланци на дрогерии во Европа. Првата дрогерија е отворена во уште во 1973 година во градот Карлсруе во Германија.

Денес dm е репрезентативен ланец со преку 2.700 филијали во 12 земји во Европа. Од 2012 година и Македонија стана дел од dm концернот.

Categories

  • Здравје и убавина
  • Кат 1