ЕЛИКСИР ПАРФИМЕРИЈА

Парфеми, декоративна и препаратаивна козметика

Еликсир е компанија основана во 1993 година чиј менаџерски тим има голема посветеност во обезбедување на највисоко можно ниво на квалитетна услуга за сите наши клиенти и потрошувачи. Токму заради тоа ние во 2004 година влеговме во проектот малопродажба на парфеми, декоративна и препаратаивна козметика и ги отворивме првите два ексклузивни продажни салони.

Отворањето на малопродажните салони го направивме заради тоа што сакавме сите потрошувачи да добијат поголема вредност на она што го купуваат, а тоа можеме и го правиме преку тоа што им нудиме квалитетни производи и извонредна услуга.

Контакт
Тел: 02 2445-055 / 070/325-169
Email: eliksir11@eliksir.com.mk

Categories

  • Здравје и убавина
  • Приземје