Kids Park

Игротеката Kids park претставува една од најголемите игротеки во Македонија. Место на кое дечињата ќе имаат прилика да ја поттикнат креацијата, да ја поткренат едукацијата и да уживаат во забавата.

На близу 400м2 дечињата ќе ја добијат својата вистинска “џунгла” од играчки: balloon house, hamster cage, rotating mini bar, pencil swing, goal counter и многу други содржини за нивна проактивна занимација. Особено атрактивни и интересни се ѕидовите во игротеката на кои што се насликани најразлични животни, дел од нив и во нивната природна големина, кои го создаваат амбиентот на вистинска џунгла.

КОНТАКТ:
+389 71 305-976
kidspark@capitolmall.mk

 

Categories

  • Деца
  • Кат 3