Fresh Express

Fresh Express е сервис за хемиско чистење кој во моментов работи на два пазари, Македонија и Србија. Целта на сервисот е услужување на лојалните клиенти со обезбедување на целосна, прецизна и брза услуга, со што се доведува услугата до апсолутна перфекција, а со пристапни цени за заинтересираните клиенти. Затоа, прецизноста, темелноста, точноста и посветеноста се главни доблести на сервисот кон кои истиот секојдневно тежнее заедно со својот тим.

КОНТАКТ: +389 75 289 795

Categories

  • -1 Кат
  • Услуги