Koton

Мода за млади, урбани професионалци

Турскиот бренд за облека – Koton прерасна во еден од водечките турски брендови кои ги нудат најновите трендови, дизајни, ткаенини и модни додатоци за потрошувачите.
Целната група се младите, урбани професионалци кои ги бараат најновите трендови во модата.

Koton колекциите вклучуваат најнови стилови со памучни фустани, прекрасни чанти, извонредни чевли и голема селекција на тренди модни додатоци за мажи, жени и деца.

Својата понуда, Koton ја претставува во 203 продавници низ цела Турција и 293 продавници во 24 земји, вклучувајќи го и Дубаи и Обединетите Арапски Емирати.

Контакт
Тел: 070/404-109
Email: koton776@koton.com.tr

Categories

  • Деца
  • Кат 1
  • Мода и модни додатоци