Sport Vision

Sport Vision – Ние сме екипа!

Ланецот за спортска опрема Sport Vision со овој нов продажен салон во Capitol Mall, распространет на 360м2 и опремен со повеќе од 15.000 артикли, ја продолжува успешната приказна во Македонија.

Новата продавница им нуди на сите жители на општината во Скопје, која живее во духот на спортот, нови модели на спортска опрема и аксесоари, по екстремно достапни цени.

КОНТАКТ:
+389 76 248 240
sportvision8@sportvision.mk

Categories

  • Кат 2
  • Мода и модни додатоци