LC Waikiki

Сите заслужуваат убаво да се облекуваат

LC Waikiki која е една од водечките retail компании за мода во Турција, пристигнува во Македонија со продавницата која ја отвора на 08.10.2013

Брендот постои од 1985 год. и беше купен од денешниот LC Waikiki Retail Company во 1997 год. Од тогаш, компанијата поставува пример за бренд кој има вистински концепт на колекции и асортиман. Со повеќе од 400 продавници, LC Waikiki во последниве 16 години се разива како Турски бренд под покривот на “LC Waikiki Retail Company”.

КОНТАКТ ТЕЛ: +389 2 5115 825

Categories

  • Деца
  • Кат 1
  • Мода и модни додатоци