Ramstore Supermarket

Добредојдовте во Ramstore супермаркет

Рамстор е првиот хипермаркет со глобални стандарди во Македонија и пошироко во регионот кој ги задоволува вкусовите, потребите и буџетот на посетителите.

Единствената формула за успех во трговијата Рамстор ја постигнува со развивање на мототo “Купувачот е секогаш во право”. Ние постоиме тука за него – не тој за нас. Купувачот е крајниот консумент и алка на целата “операција” наречена трговија. Секогаш достапни за нашите купувачи 365 дена во годината.

Контакт
Тел: 070/404-863
Email: 150_kapitol@ramstore.com.mk

Categories

  • Приземје
  • Супермаркет