Pizza Hot

Највкусните пици подготвени од врвни мајстори

Во пицеријата Pizza Hot ќе ги вкусите највкусните пици.

КОНТАКТ: +389 72 218 089

Date

February 2017

Categories

  • Кат 3
  • Храна и Пијалок
1