NEW SHOP: JOXX!

Од денес #capitolmall е побогат за уште еден моден бренд @joxx_premium 😇

Повелете на вториот кат, изберете ја Вашата модна комбинација и уживајте во боите на #joxxpremium 💚

#shopping#newpartner#skopje#style#fashion#love#happiness

Од денес #capitolmall е побогат за уште еден моден бренд JOXX 🙂 Повелете на вториот кат, изберете ја Вашата модна…

Posted by Capitol Mall & Residence on Saturday, February 2, 2019